Mogelijkheid voor plaatsen van "live" kerkdienstgemist button?

Ik heb onze kerkdienstgemist feed gekoppeld in de chrch admin en gelinkt aan een kanaal, zodat oudere diensten terug te luisteren zijn. Is het ook mogelijk dat er tijdens uitzendingen een “live” button verschijnt?

Ik heb hiervoor een apart kanaal aangemaakt met de naam Live Uitzending. Die heb ik eenmalig gekoppeld gehad aan een willekeurige stream van uitzending gemist en op 1 na heb ik alle uitzendingen toen verwijderd. De resterende heb ik toen handmatig aangepast en mij werkt de ze om live te kunnen luisteren. Destijds in de oude admin omgeving kon je de ‘ruwe data’ van items in een kanaal nog handmatig aanpassen. Nu kunnen we dit niet meer. Ik vermoed dat je het chrch team om assistentie moet vragen als je dit wilt.

Ik ben wel benieuwd hoe je dit dan gedaan hebt. Voor zover ik kan zien kan ik van ieder geplaatst bericht in een kanaal nog steeds de ruwe data zien en bewerken, of is dat niet wat je bedoelde? Wij hebben onze (beeld) uitzendingen via kerkdienst gemist dicht gezet, maar het zou wel heel fijn zijn als je dat dan in de app wel live zou kunnen zien.

Ruwe data kun je zien. Ik vermoed dat je die niet kunt bewerken. Maar… proberen zou ik zeggen. De ruwe data zoals die er bij ons in staat is":

{“author”:“Ichthuskerk Soest”,“summary”:null,“description”:“Luister live”,“image”:“https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/assets.kerkdienstgemist.nl/static/skin/poster4x3-e5dd40602fec4d41b586d09af8006ccd.jpg",“link”:“http://kerkdienstgemist.nl/streams/142195.mp3”,“audio”:{“url”:“http://kerkdienstgemist.nl/streams/142195.mp3?force_download=true&key_id=984”},“guid”:"http://kerkdienstgemist.nl/streams/142195.mp3”}

Hieraan wil ik toevoegen dat voor het item de Titel wel is ingevuld, maar type item is leeg gelaten. Hopelijk kun je hier iets mee. De link naar de stream moet je uiteraard aanpassen naar die van jullie.

Bedankt, kan eens kijken of ik daar iets mee kan!

Ik heb het geprobeerd, maar bij het POSTen van die JSON data naar https://api.chrch.org/api/v2/contributions krijg ik een 500 internal server error. Dus ik denk dat er toch iets handmatig moet ingesteld worden?