Agenda uploaden mislukt

Beste mensen,
Vandaag begonnen met invulling geven aan een nieuwe App voor onze gemeente.

Ondanks gebruik voorbeeld agenda, waarbij uiteraard alle overbodige headers verwijderd zijn
en enkele headers aangepast aan onze gemeente, kwam deze eerst prima zichtbaar in de App, alleen
nadat wij probeerde e.e.a. aan te passen, zodat het duidelijker zou worden voor onze vnl oude gemeenteleden, lukt het nu niet meer om agenda in de app te zien, computer geeft keurig aan dat alles is gelukt te uploaden.

Daarnaast hadden wij nog problemen om de tijd van bijvoorbeeld 09:30 ook als 09:30 uur te zien in App, dit werd nl 22.00 uur. Ook zochten wij nog naar de mogelijkheid om eindtijden te kunnen vermelden, ipv alleen de begintijd.

Graag wat feedback om e.e.a. werkend te krijgen, bedankt, Ingeborg

Hoi Ingeborg. Mooi dat jullie aan de slag zijn met de implementatie.

Op basis van je beschrijving hierboven, is het niet zo eenvoudig te bedenken wat er nu precies mis is nu bij de agenda import. Maaaaar… je geeft aan dat het in eerste instantie wel werkte.

In Google drive kun je heel mooi alle wijzigingen terughalen. wat ik zou doen, is weer beginnen met de eerste versie die wel werkte, en dan stap voor stap (kleine stapjes) de wijzigingen doorvoeren. Zodra het niet meer werkt, weet je waar het aan ligt (!). En kun je 1 versie terug en het werkt weer.

Bedenk ook dat de eerste drie kolommen echt nodig zijn; zonder deze kolommen (ongewijzigd) gaat de import sowieso niet,

Voor wat betreft je vraag over de tijden, misschien even een apart topic van maken. Wij gebruiken geen eindtijden in de agenda. Dat 9:30 -> 22:00 uur wordt vind ik vreemd. Misschien even een paar schermafdrukken toevoegen?