[beantwoord] Hoe plaats ik tekst onder 'intro'

Ik heb dezelfde vraag die een paar maanden geleden werd gesteld. Maar het antwoord was voor ons niet afdoende.
Het gaat om de link ‘intro’, onder ‘meer’. Deze willen we vullen.
Aan de hand van de eerdere vraag en reactie hebben we een tekst geplaatst in het veld ‘slides’, te vinden bij instellingen / overig.
Maar deze tekst wordt bij ons niet meegenomen naar de app.
Wat zien we over het hoofd?

Met vriendelijke groet,
Cor van Leeuwen
De Lier.

@Cor, ik kan zo niet terugvinden waar je de vraag eerder gesteld hebt, maar inderdaad: het intro in de app kun je in de admin vinden bij: Instellingen, overig, slides.

Hier staat de info zoals getoond wordt. Wij hebben deze intro ook enigzins aangepast aan onze kerk, en deze aanpassingen worden gewoon meegenomen en getoond in de app (wel even app helemaal afsluiten en opnieuw opstarten). Vreemd dat je ze niet ziet.

Wanneer je weer in de admin inlogt, staan je aanpassingen dan nog in de slides? Zou je een screenshot van je aanpassingen hier kunnen plaasten? En kunnen aangeven wat je dan wel ziet in de app?

Beste Voorstad,

Bedankt voor je snelle reactie.
Voor alle zekerheid heb ik de app nogmaals afgesloten en weer ingelogd. Maar zonder resultaat.
De tekst onder slides blijft erop staan. Al een week lang.
Ik zal een kijken of ik hierna het screenshot kan plaatsen.

beheer: * screenshot weggehaald, API key was zichtbaar *

@Cor Uit je screenshot (die ik snel weggehaald heb vanwege de zichtbaarheid van je API key), zag ik dat je gewoon platte tekst in je intro hebt staan. Je zult er echt ook opmaak bij moeten zetten.

Dit is het minimale wat ik denk dat nodig is om 1 pagina in je intro te zetten met wat tekst:

[{"title":"Dit is de titel","description":"Dit is een stukje tekst","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png"}]

Kun je dit in je “slides” zetten en kijken of het getoond wordt?

@voorstad
Bedankt voor de informatie en voor het verwijderen van de screenshot.
Ik ga vanavond (of anders binnenkort) rond de tafel met mijn collega-beheerder. Die heeft meer kijk op deze zaken dan ik en gaat het ongetwijfeld oplossen.
Als het desondanks toch niet lukt, komen we weer op de lijn.

Met vriendelijke groet,

Cor.

So far, so good.
Is het ook mogelijk om een soortgelijk script te plaatsen voor 2 pagina’s?

Hartelijke groet uit het Noorden.

Jazeker. Ik denk dat als je het bovenstaande script er twee keer in zet (let op, zonder de blokhakken [ en ], die staan om het geheel) je twee pagina’s hebt met dezelfde inhoud.

Standaard krijg je 4 of 5 pagina’s.

Dus:
[{“title”:“Dit is de eerste titel”,“description”:“Dit is een eerste stukje tekst”,“image”:“https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png”} {“title”:“Dit is de tweede titel”,“description”:“Dit is een tweede stukje tekst”,“image”:“https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png”}]

Ik was al op deze manier aan het puzzelen, maar had nog niet de oplossing.
Nu wel, dank daarvoor.

[{“title”:“Dit is de eerste titel”,“description”:“Dit is een eerste stukje tekst”,“image”:“https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png”}, {“title”:“Dit is de tweede titel”,“description”:“Dit is een tweede stukje tekst”,“image”:“https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png”}]

Voor de volgende die copy/paste gebruikt: de komma blijkt nog wel cruciaal :grinning: (tussen deel 1 en deel 2)

1 like

@Elkana ja sorry, die komma moet er inderdaad tussen. Bij het knippen/plakken op mijn mobiel zat ik net verkeerd met de muis ;-). Maar je hebt het zelf al ontdekt gelukkig.

Voor anderen die wellicht deze code willen kopiëren en plakken, het lijkt erop dat de gewone " omgezet worden naar fancy quotes. Dit is de hele code:

[{"title":"De kerk in je broekzak","description":"Allerlei handigheden voor de gemeente. Snel, eenvoudig en binnen handbereik.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-01r.png"},{"title":"Geven aan de collecte","description":"Je betaalt eenvoudig vanuit je online tegoed. Zonder bonnetjes, zonder contant geld en inzichtelijk voor je belastingaangifte.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-02r.png"},{"title":"Vind broeders en zusters","description":"Het digitale smoelenboek. Doorzoekbaar, snel en uitgebreid. Gebruik de kaart en vind gemeenteleden bij jou in de buurt.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-03r.png"},{"title":"Mis geen activiteiten meer","description":"Alles wat er binnen de DemoKerk gebeurt overzichtelijk in één agenda. Met alle informatie die je nodig hebt.","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-04r.png"},{"title":"En nog veel meer...","description":"Plaats je vraag/aanbod op het prikbord, kijk kerkdiensten terug, lees bijbelstudies, vind kringinformatie, ...","image":"https://chrch.org/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/tutorial-schermen-05r.png"}]