Collecte tegoed verdwenen

@peterarends ik kreeg vandaag een melding van een gemeentelid dat het tegoed op 1 januari met €20,-opgewaardeerd is en direct daarna een bedrag van €1,- is gestort middels hebben in chrch. Het tegoed staat nu echter op €0,- terwijl dit nog €19,-.

Het gaat hier om id 35323. Qua tijdstippen kan ik zowel de Ideal storting als de gift in de collecte achterhalen, kan alleen niet verklaren waarom het tegoed opeens leeg is.

Volgens mij klopt dat niet @kroes, ik denk dat een familielid met id 27561 de betaling heeft gedaan. Aan dat account zie ik iig wel nog €19 gekoppeld en een opwaardering op 1-1. Als zij het niet zien, even in en uitloggen.

Het tegoed is daar inderdaad terug te vinden! Bedankt voor de snelle hulp! Heb je ook een idee waardoor het komt dat het daar opgewaardeerd is en niet op het eigen account?

Is al opgehelderd, ander device, ander account…

Een gemeentelid heeft de nieuwe versie van de app op haar telefoon gezet, maar zag de betaalgeschiedenis van de afgelopen maanden niet terug. Alleen van wat ze de laatste week had gegeven. Ook staat hun tegoed op 0 euro, maar volgens hun was er nog een tegoed. Het gaat om id 33757. Alvast bedankt voor het meekijken!

33757 heeft gewoon tegoed, zou hen aanraden uit- en in te loggen. Misschien hebben ze een nieuw account (ander e-mailadres), zich aangemeld bij een andere kerk of wellicht gebruiken ze meerdere devices die niet allemaal het bijgewerkte tegoed hebben?

Dank je wel @peterarends. Ze waren ingelogd onder een ander emailadres. Probleem is opgelost! :+1: