Een plaatje in gebeds overzicht

Wij hebben sinds 19 mei zien we in het kanaal gebedspunten iedere dag een plaatje. Als je het gebedspunt open dan ziet het er nomaal uit.
Enig idee waar dit aan kan liggen?

Dit is denk ik uit een rss-feed? Is de site waar deze vanaf komt aangepast? In principe wordt er gezocht naar een plaatje in de feed en/of de url waar naartoe verwijst wordt. Als je dit aanpast op de site, zou de afbeelding weer moeten verdwijnen.

De afbeelding wordt getoond vanaf de volgende url:

Ik kan dat niet terugvinden in de RSS-feed. Heb je nog een aanknopingspunt waar we dit kunnen vinden?

Ieder item in de rss-feed heeft een link. Die link wordt gevolgd en er wordt gekeken of er metadata is die een afbeelding aangeeft (Open Graph). In dit geval is het dit plaatje: https://cdn.zappy.app/d196816b8971c73ac8c649ce1ab09925.png

De link in ieder item is nu ook https://zapier.com denk ik als je erop klikt? Die link moet je aanpassen naar een link zonder verwijzing naar een plaatje.

rss:

Screenshot_2022-05-25_10-51-56

zapier.com:

Ik denk dat Zapier nu een plaatje in hun https://Zapier.com URL hebben geplaatst waardoor we nu een plaatje zien. Ik heb zelf nooit deze RSS-feed aangemaakt of gewijzigd en al die jaren heeft het goed gewerkt. Goed het moet de eerste keer dan zijn, ik heb gisteren de ZAP aangepast in Zapier. Als je op het veld Source URL klikt dan komt Zapier zelf met suggesties daarvan heb ik de titel genomen. Vandaag was het plaatje weer weg. Dus het lijkt opgelost.


Bedankt voor de tips en het meedenken.
Gr. Arjen

Dank voor de terugkoppeling @ArjenHuiskes!