Geld na opwaarderen niet zichtbaar in de Chrchapp

Gisteren heeft een van de app gebruikers een bedrag opgewaardeerd in de ChrchApp. Dit bedrag werd echter niet zichtbaar in de ChrchApp, terwijl het bedrag wel van zijn rekening is afgeschreven.
Vandaag heeft hij opnieuw opgewaardeerd. Dit bedrag was wel direct zichtbaar in de app, maar het bedrag van gisteren stond daar niet bij, ook op het moment dat hij een bedrag aan een collecte geeft blijft alleen het restant van het opgewaardeerde bedrag van vandaag zichtbaar.

Meneer heeft al geprobeerd om uit en in te loggen, heeft de app al verwijderd en opnieuw geĂŻnstalleerd. Ook heeft hij in een ander browser de ChrchApp geopend maar helaas was ook hier het volledige bedrag niet zichtbaar.

Hoe kunnen we dit oplossen?

@alienbuitenhuis heb je voor mij de ID’s van de betalingen zoals je ziet in de omgeving van Mollie? Iets als: tr_2wxVqQ5kQE. Kun je ook de status sturen van die betalingen?

Het ID is tr_URYrP6b7J4 en de status is uitbetaald

Wat is het ID van de andere betaling?

Het ID is tr_md5nr7kmSV en de status uitbetaald

Dank voor het opzoeken. Het lijkt erop dat de betaling via de app niet helemaal is afgemaakt de eerste keer en ons systeem dat die betaling alsnog zou moeten afronden niet goed liep sinds zondag. Inmiddels wel weer, dus de betaling is verwerkt.

1 like

Super! Dank voor je hulp

2 likes