Gemeentegids hernoemen

Is het mogelijk om het stukje ‘Gemeentegids’ te hernoemen? Of te verwijderen en een ander vergelijkbaar kanaal ervoor terug te plaatsen?

Wat op de backlog staat is het type kanaal dat lijkt op de huidge gemeentegids. Je kunt daar eenvoudig content in plaatsen verdeelt over diverse hoofdstukken.

Het idee om in een kanaal met ‘html’ incl. embed codes en allerlei andere methoden data te kunnen plaatsen, als zijnde een gemeentegids, of een variant hierop, zou wel een zinvolle toevoeging zijn. Hoewel dit afwijkt van het principe hoe de kanalen nu werken en daarmee vermoedelijk geen duurzame oplossing. Wellicht een idee voor de toekomst om ‘naast’ het huidige ‘gemeentegids’ nog een ‘vrij in te vullen’ variant beschikbaar te stellen. Hiermee wordt het ‘menu’ wel druk… maar mogelijk kan ‘Privacybeleid’ als sub geintegreerd worden in de gemeentegids… (dat raakt hetzelfde onderwerp?). De plek die vrijkomt voor een ‘vrije module’ kan wellicht door gemeentes vrij ingezet worden. Zelf zou ik daar bijvoorbeeld de Live Emed code kunnen inplakken en daarmee een ‘liveknop’ voor onze kerkdienst een prominente plek in de App kunnen geven.

image