https://www.bijbelgenootschap.nl/dagteksten

https://www.bijbelgenootschap.nl/dagteksten

Ik wil graag de bijbeldagtekst van NBG in de app hebben.
Wie kan mij helpen met de juiste url.
Die hier boven afgedrukt werkt nl niet.

In afwachting, Simon.

daar heb ik ook naar gezocht maar niet kunnen vinden, je hebt een RSS feed nodig en die is er wel voor een leesrooster maar niet voor een tekst zie https://www.debijbel.nl/bijbeltekst-van-de-dag
wij hebben daarvoor http://feed.dagelijkswoord.nl/rss2 gevonden

Bedankt voor de moeite.
Ik heb de url ingevoerd en wacht morgen even af.
Jammer dat je het resultaat niet direct kunt uitlezen.
Groet, Simon.

Je kunt het direct zien als je bij de verbindingen op de cirkel pijltjes klikt (achter aan de regel voor het vers van de dag).
image

Inderdaad. geeft aan als ik daar op klick dat alles is geüpdatet maar de werkelijkheid is weerbarstig. Op de app is niets te zien en meestal na een nacht wel als het werkt. In adm. is wel iets geüpdatet, maar dat was van" tijd met Jezus" en 18 uur geleden. Gebruikte ik eerst. Ik wacht morgen even af.
Groet, Simon.

Wachten op de nachtrun of handmatig verversen in de admin zou hetzelfde resultaat moeten opleveren…

Met dank voor de reactie. Zou inderdaad zo moeten werken. Gister ontdekte ik dat als ik opnieuw inlog na een wijziging dat het dan wel direct zichtbaar is.
Misschien weet u een antwoord op een volgende vraag:
Ik wil graag ook dat de facebook pagina van onze kerk zichtbaar wordt in de App. Deze wordt met name door de jeugd gebruikt. Tot nog toe niet gelukt. Dit is de link: https://www.facebook.com/PKNkerkMakkum/
In afwachting en groet, Simon.

Dan moet je gewoon je homepage even refreshen (scherm naar onder ‘trekken’).

Voor wat betreft je andere vraag, maak even een apart topic in de ‘feature request’ groep. En vertel heel precies wat je zou willen integreren. Uit ervaring met onze website weet ik dat FB vooral wil dat je naar FB komt, en niet dat je FB content elders deelt. Daarnaast is de chrch app juist een mooie tool om minder FB in te zetten. Lijkt me een betere strategie :wink: