In Testkerk geen admin te zien

Zojuist heb ik (eindelijk) kunnen registreren als … Als ik in Testkerk inlog, krijg ik echter geen Admin te zien om verder in te richten.

Welkom @jeemka.

Als je je registreert voor de Testkerk, krijg je inderdaad geen Admin te zien. Dit is een algemene Testkerk, niet een omgeving die je zelf hebt aangemaakt.

Volgens mij is een nieuwe omgeving jouw bedoeling, toch? Je kunt dat doen via https://chrch.app/signup.

Let wel op dat je dan niet ingelogd bent met een andere gebruiker op bijvoorbeeld de Test- of Demokerk. Het beste kun je dit even doen in een ‘privévenster’ of zorgen dat je uitlogt en alle cookies/local storage e.d. verwijdert. Mocht dat ook niet lukken, kun je het ook nog even proberen in een helemaal andere browser en met een ander e-mailadres.

Beste Peter,

Bedankt voor je snelle reactie. Inderdaad gebruikte ik het zelfde adres als voor de demo. Ik ga het met een andere proberen.

Groet, Jaap

Beste Peter,

Al mijn browsers zijn helemaal geschoond. Maar in Firefox, Chrome of zelfs Edge kom ik via chrch.app/signup steeds op chrch.app/choose terecht, dus niet op het registratiescherm, wat ik eerder wel heb gezien.
Inmiddels heb ik wel een andere gebruiker appbeheer@egzonline.nl aangemaakt waarmee ik de pilot wil gaan doen.

Sorry @jeemka, er lijkt een bug ingeslopen te zijn met de laatste update chrch app update 2022-1. Ik heb al even een omgeving voor jullie aangemaakt die je kunt kiezen of je gaat naar https://egzutphen.chrch.app/. Je kunt inloggen met je appbeheer@ e-mailadres, dat adres heeft beheerdersrechten.

Bedankt Peter. Ik zie de omgeving. Maar welk wachtwoord hoort nu bij appbeheer@egzonline.nl?

Geen wachtwoord nog, je moet deze even opnieuw instellen.

Beste Peter,
Het is gelukt, bedankt!

2 likes