Metavelden verwijderen in ledenexport

Hallo!

Toen we startten met het inrichten van de app dachten we dat de metavelden Werk en Rol en Taak handig zouden zijn om in te laten vullen door de leden, maar we zijn daar later op teruggekomen. Gelukkig zitten we nog maar met een klein groepje in de app dus het leeghalen van de al ingevulde metavelden per gebruiker in de admin was zo gebeurd. Daarna hebben we ook de metavelden zelf verwijderd bij Instellingen -> overige, maar ze zijn nog wel zichtbaar als kolom bij een export van de leden. Is dat nog weg te halen? Ik heb flink wat topics (en de documentatie) doorgespit naar een antwoord hierop maar kon het niet echt vinden. Excuus als de vraag al eens gesteld is!

Dank voor je eigen onderzoek, wordt gewaardeerd!

Op dit moment is er geen mogelijkheid om ze eenvoudig weg te halen. Ze blijven staan omdat ze nu leeg zijn maar nog wel bestaan. Beter zou het zijn als lege velden helemaal worden verwijderd of dat ons onderhoudssysteem zou zou verwijderen.

Is het erg als ze nog even blijven staan in de export?

Excuus voor de late reactie, bedankt voor het antwoord! Geen probleem als ze blijven staan, fijn om te weten dat ik niet iets over het hoofd heb gezien.