Nieuwsitem vooruit plannen

Graag zou ik nu al vast dingen in het nieuwsoverzicht willen zetten, terwijl ze pas later actief worden / verschijnen. Bijvoorbeeld een kerkdienst die niet op zondag is (Biddag op 13 maart 2019).

Bij een testje waarbij ik handmatig de presentatiedatum veranderde naar 6 maart, leverde geen resultaat op: het item was direct zichtbaar in het overzicht.

Misschien in chrch2 bij een latere update? Publicatiedatum kan in chrch2 al ingesteld worden, alleen wordt dat bericht dan alsnog direct geplaatst.

Het verbergen en later pas tonen van items gepland in de toekomst is goed te doen. Wat het gecompliceerd maakt, zijn de pushnotificaties. Vandaar dat het niet geïmplementeerd is.

1 like

wij zitten ook met smart op deze aanpassing te wachten, vooral berichten rondom themas als pasen, kerst en rondom een gebedsweek plaatsen we elke dag een bericht.
nu moeten we elke ochtendvroeg een nieuw bericht plaatsen. het zou fijn zijn als we in 1x alle berichten konden plaatsen maar dat deze pas zichtbaar is op een dag in de toekomst.

Als workaround kun je dit natuurlijk vrij eenvoudig via een RSS feed inregelen.

Wij hebben bijvoorbeeld een Wordpress website waar deze nieuwsberichten eenvoudig ingepland kunnen worden en keurig op de gewenste dag gepubliceerd worden. Staan ze ook meteen op de website :wink: