onbekende berichten

Een gebruiker meldt dat ze berichten ontvangt van personen die meldingen maken op een of ander geloofsplein? Het lijkt een soort chat. Ze weet niet hoe dit komt en de berichten kan ze niet lezen. Ze ziet die berichten de hele dag door op haar telefoon.

Ze vraagt hoe ze hier afgemeld voor kan worden. Zodat ze die meldingen niet meer krijgt.
Hieronder een foto voor de duidelijkheid.

[foto weggehaald vanwege privacyschending]

Peter, geen idee of het mogelijk is hoor… maar als bij de notificatie naast het logo ipv CHRCH de tekst CHRCH KERKNAAM zou staan, dan zijn dergelijke berichten vermoedelijk door de persoon zelf te herleiden en kunnen ze hun abonnement via hun abonnement bij de betreffende kerk uitschakelen?
Ik weet namelijk dat sommige personen bij hun eerste registratie zich ‘per ongeluk’ bij een andere kerk registreren. Als ze zich daar ‘abonneren’ en vervolgens beseffen dat ze ‘verkeerd zitten’ switchen ze van kerk, registreren zich daar opnieuw, maar blijven op hun telefoon de notificaties van de door hun per ongeluk geregistreerde kerk ontvangen?

Wat is het id van die gebruiker?

id: 33599

bericht moet minstens 20 woorden bevatten…

Die gebruiker heeft inderdaad ook een account bij een andere kerk. Als het goed is, zijn de notificaties nu gestopt.

Voor zover ik weet is dit de naam van de app zelf en kun je die niet aanpassen. In de melding zelf kan het gezet worden, maar dat gaat ten koste van ruimte voor de melding zelf.