[opgelost] App laadt niet goed

Kan het zijn dat er een storing is? De app laadt bij onze gemeente niet (vanmiddag voor het eerst opgemerkt), alleen de tab ‘leden’ wordt goed geladen. Op ‘home’ geen info, ‘meer’ ook leeg en de agenda blijft laden. Bij geven staat: ‘Je tegoed bedraagt € undefined’ (onlangs nog tegoed geupload, dus er zou iets moeten staan).

Meer mensen hier last van?

Na zoeken en twijfelen toch maar hulp vragen op het forum, daarna nog heel even wat proberen om er vervolgens achter te komen dat je het toch zelf per ongeluk hebt opgelost… Soms heb je dat :wink: In dit geval lag het aan de agenda (google spreadsheets), nu ontkoppeld en geen probleem meer in de app. Ik ga binnenkort een oude versie van de agenda terugzetten. Is er bekend wat voor soort dingen er fout in de agenda gezet kunnen worden waardoor dit kan gebeuren? We weten nu niet precies wat er fout is gegaan in de agenda namelijk.

Gewoon de twee versies met elkaar goed vergelijken. Kan zijn dat het probleem is dat er een header in de sheet aangepast is, dan wel dat er in de eerste 3 kolommen iets foutiefs staat.