[opgelost] Feed instellen met een schema

Allen,

We hebben inmiddels een werkende youtube koppeling echter hebben we 3 diensten op zondag die we op die manier live willen laten bekijken.
Is het mogelijk om de Feed instellingen ook in te stellen op bepaalde tijdstippen? Dit voorkomt dat er mensen handmatig op de refresh knop moeten drukken en zou voor ons erg prettig zijn.

Groet,
Matthias van den Berg

Op dit moment is dat niet mogelijk. Wellicht kunnen we de authenticatie van het refresh endpoint halen zodat je zelf ergens iets als een cronjob kunt instellen. Is dat iets dat jou zou lukken?

Dat zou voor nu ook een oplossing zijn, dan draaien we op zondag 3x een job om de refresh te doen.
Als dat zou kunnen graag.

@Erik is dit handig of moeten gaan voor bijvoorbeeld een oplossing waar er per verbinding ingesteld kan worden of deze eens per uur of dag moet worden ververst?

@peterarends
Het issue waar wij nu tegenaan lopen is dat als wij een live videoverbinding starten het 10 minuten duurt voordat deze opgehaald kan worden vanaf youtube. Wij starten de verbinding om 09:00 en om 09:30 start de dienst. Het zou voor ons dus ideal zijn als we het ergens tussen 09:10 en 09:25 in kunnen stellen zodat mensen mee kunnen kijken en we dit voor onze beide kerken niet handmatig hoeven te doen.

Dank voor de toelichting @Matthias-nwk. Heb het gelijk even aangepast. Je kunt nu het refresh endpoint aanroepen zonder token. Je krijgt niks terug behalve een 204 status code.

1 like