[opgelost] Kerk-TV start niet meer

Zojuist ontdekt dat kerktv gemist niet meer start. Werkte al heel lang prima, heb niet iets gewijzigd aan RSSfeed of iets anders, heb ook nog handmatig gesynchroniseerd. In de app start de feed gewoon niet en blijft de eindtijd op 00:00 staan. Als ik ditzelfde probeer in de webbased app dan komt de message: ‘Geen video met ondersteunde indeling en MIME-type gevonden’. Graag een oplossing.
Met hartelijke groet, Jaap

Jaap, ik vermoed dat de aanbieder van de stream iets gewijzigd heeft, waardoor de compatibiliteit gebroken is. Komt kerk-tv van kerkdienstgemist? Is het een openbare link die je kunt delen?

Wij zelf maken geen gebruik van deze dienst, dus kan ik het niet voor je nagaan. Ik verwacht dat @peterarends of @Erik in de logs de stream kunnen checken op fouten.

Eelco, dank voor je reactie. Idd kerkdienstgemist, ik ga even contact met ze opgenomen.

Heb contact gehad met kerkdienstgemist, zij hebben de feed getest en deze werkt goed: https://kerkdienstgemist.nl/playlists/9667.rss?media=video Ze hebben niets gewijzigd. Misschien kan @peterarends of @Erik hier naar kijken?

Jaap, wat nog wel interessant is om te weten: geldt het voor alle mp4’s of alleen voor de laatste (paar) uitzendingen?

Eelco, alle mp4’s, vanaf 31 maart hebben dit probleem :anguished:

Bijgaand kwam nog door:
Beste Jaap,

Hoewel de RSS wel goed werkt vermoed ik dat het fout gaat bij het afspelen van de video zelf in de CHRCH app (gezien de melding). Ik kan alleen niet bedenken waarom dit zo is. Ik heb de melding ook niet van andere gebruikers van deze app gehoord.

Misschien dat CHRCH hier eens naar kan kijken en/of ons van meer informatie kan voorzien, als zij er niet uit komen.

Met vriendelijke groet,

Joost van Gelder
Kerkdienstgemist.nl

1 like

Eelco, je eerste gevoel was goed! Bijgaande mail ontving ik zonet.

Beste Jaap,
We hebben dit nog wat dieper onderzocht en er lijkt toch iets niet goed te gaan met de RSS feed. Dat wil zeggen; de feed zelf is prima maar er gaat iets niet goed in de link naar de opnames.
We zijn er nu dus mee bezig. Als ik meer weet dan hoor je van me.
Met vriendelijke groet,
Joost van Gelder
Kerkdienstgemist.nl

1 like

Het werkt weer, heel fijn! Reparatie door kerkdienstgemist.
@voorstad, dank voor meedenken :grinning:

2 likes