[opgelost] Knop 'leden kunnen niet bijdragen' werkt niet op Prikbordkanaal

We hebben een prikbord en algemeen kanaal voor leden. Daarnaast hebben we een ‘prikbordkanaal’ waarop de kerkenraad berichten plaatst. Zo blijft het overzichtelijk. Helaas blijken leden hierop ook bijdragen te kunnen doen. De knop ‘Leden kunnen niet bijdragen’ lijkt totaal geen effect te hebben.

Alternatieve kanalen ‘gewoon kanaal’ of ‘nieuwkanaal’ geprobeerd. Maar een gewoon kanaal is niet geschikt (foto’s kunnen niet met een bericht worden meegestuurd) en een nieuwskanaal is op zichzelf prima, maar dan kan de beheerder ook geen berichten plaatsen. Dus dat is geen oplossing. De vraag is dus welke oplossing te gebruiken is waarbij een beheerder wel berichten kan plaatsen en leden niet, in de vorm van een prikbordkanaal of nieuwsfeed.

Dank voor het melden @hans. Een prikbord is voor de leden bedoeld, het is een bug dat ‘Leden kunnen niet bijdragen’ daar aan te vinken is. Er is ben ik bang geen eenvoudige oplossing is die volledig aan je wensen voldoet.

Je zou een ‘verborgen’ / ‘security by obscurity’ rss-feed kunnen gebruiken die je ergens anders tijdelijk vult.

Andere optie die je zelf al noemt maar niet geschikt vindt is het plaatsen van berichten in een gewoon kanaal. Aangezien wat je exact wilt niet mogelijk is, zou je ervoor kunnen kiezen of 1] zonder foto’s te werken of 2] foto’s los bij de berichten te plaatsen.

Dank voor je reactie. De persoon die voor ons de berichten plaatst bleek blij verrast dat het ook ‘via een web portal’ kon. Hij is namelijk beheerder. Ik heb het kanaal nu aangepast naar een ‘nieuwskanaal’ en voor nu dus opgelost.