[opgelost] RSS Feed artikelen helemaal een hyperlink

In het kanaal van de Grote Kerk Hilversum gebruiken we 2 RSS-Feeds voor nieuws uit twee bronnen.

Graag zouden we begrijpen hoe het komt dat 1 van deze twee RSS-Feeds resulteert in artikelen die volledig een hyperlink zijn.

Voorbeeld: chrch - chrch
uit RSS-Feed: Nieuws Archieven - Protestantse gemeente Hilversum

Is er iets mis met de RSS-Feed?
Of doen we iets fout in ons CHRCH-kanaal?

Dank voor uw hulp,
Maarten Hogendoorn, ontwikkelaar van pknhilversum.nl, en
Miranda Hoff, ontwikkelaar van CHRCH-kanaal Grote Kerk Hilversum.

Sinds wanneer gebeurt dit @Martinus? Er zijn wat dingen geüpdatet en ik wil even checken of het daar wellicht mee te maken heeft.

Dag Peter, dit is al heel lang zo, zeker sinds maart 2021.

Bij het ophalen van de verbinding, worden artikelen nu ‘schoongemaakt’ en voor jullie werkt dit. Het is even afwachten of dit voor iedereen wenselijk is, er kunnen hierdoor weer fouten ontstaan doordat dingen gefilterd worden die eigenlijk zouden moeten blijven.

Bij de Morgenster (nog in aanloop fase) liepen we hier ook tegen aan . Maar er is nog een rss feed van deze site die we denken te gaan gebruiken : Archief Evenementen - Protestantse gemeente Hilversum Deze laat ook het hele bericht zien als hyperlink. Zou fijn zijn als ook deze gefixed kan worden.

Ieder bericht in de rss-feed start met deze lege link:

<a href="https://www.pknhilversum.nl/events/ds-willem-nijsse-2-2-2-copy-2-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-copy-2-copy-2-copy-3-copy-2-copy-5-copy-3-copy-3-copy-3-copy-2-copy-copy-2-copy-copy-2-471-613-12-3/" title="Vesper" rel="nofollow"><img width="300" height="185" src="https://www.pknhilversum.nl/wp-content/uploads/2021/03/grote-kerk.jpg" class="webfeedsFeaturedVisual wp-post-image" alt="" loading="lazy" style="display: block;margin-bottom: 5px;clear:both;max-width: 100%" /></a>

Zou je dat eens weg kunnen halen? Dit kan ik helaas niet eenvoudig zelf oplossen

Offtopic, deze berichten zijn niet zichtbaar voor leden omdat ze in de toekomst zijn gepland (pubDate).

Gaat mij niet 123 lukken : Ik ben afhankelijk van de pknhilversum.nl redacteuren, die hebben de werkwijze om steeds events te kopiëren en dan aan te passen. Daar komen ook herhaling van de copy-copy-copy links vandaan. Wellicht ga ik een rss filter maken om de rss op te schonen.