[Opgelost] RSS feed de ongelooflijke podcast wordt niet weergegeven in app

Ik probeer de ongelooflijke podcast toe te voegen

https://podcast.npo.nl/feed/de-ongelooflijke-podcast.xml

De feeds worden goed geladen in de admin. In de app (Android en web) wordt echter niks getoond.

image

Suggesties?

Dit staat in de ruwe data in chrch na het inlezen van een feed:

{“author”:"",“summary”:“In deze aflevering een gesprek met imam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee in Amsterdam. Al jaren is hij een van de meest belangrijke \u00e9n meest controversi\u00eble stemmen als het gaat om het islamdebat in Nederland. Het Parool noemt hem ongrijpbaar, omdat hij vijanden maakt onder radicale moslims als hij zich uitspreekt tegen salafisme en radicalisering, maar hij maakt ook vijanden onder politici door te pleiten voor het strafbaarstellen van het beledigen van de profeet Mohammed. Daarnaast is hij vaak ingehuurd door de overheid als radicaliseringsexpert.\r\nHoe kijkt Elforkani, als imam en theoloog, naar jihadisten die hun aanslagen met Koranverzen onderbouwen? Hoe kan je radicalisering tegengaan? En moet er een moderne, Europese vorm van islam komen?\r\n\r\nDavid Boogerd gaat daarover in gesprek met imam Yassin Elforkani en vaste gast en theoloog Stefan Paas.”,“description”:“In deze aflevering een gesprek met imam Yassin Elforkani van de Blauwe Moskee in Amsterdam. Al jaren is hij een van de meest belangrijke \u00e9n meest controversi\u00eble stemmen als het gaat om het islamdebat in Nederland. Het Parool noemt hem ongrijpbaar, omdat hij vijanden maakt onder radicale moslims als hij zich uitspreekt tegen salafisme en radicalisering, maar hij maakt ook vijanden onder politici door te pleiten voor het strafbaarstellen van het beledigen van de profeet Mohammed. Daarnaast is hij vaak ingehuurd door de overheid als radicaliseringsexpert.\r\nHoe kijkt Elforkani, als imam en theoloog, naar jihadisten die hun aanslagen met Koranverzen onderbouwen? Hoe kan je radicalisering tegengaan? En moet er een moderne, Europese vorm van islam komen?\r\n\r\nDavid Boogerd gaat daarover in gesprek met imam Yassin Elforkani en vaste gast en theoloog Stefan Paas.”,“image”:"",“link”:“https://podcast.npo.nl/file/de-ongelooflijke-podcast/46855/content.omroep.nl/portal/podcast/nporadio1/de-ongelooflijke-podcast/2020/12/nporadio1_de-ongelooflijke-podcast_20201202_islam-radicalisering-en-mohammed-cartoons-met-yassin-elforkani-en-stefan-paas_BN27Z9.mp3",“guid”:“https://content.omroep.nl/portal/podcast/nporadio1/de-ongelooflijke-podcast/2020/12/nporadio1_de-ongelooflijke-podcast_20201202_islam-radicalisering-en-mohammed-cartoons-met-yassin-elforkani-en-stefan-paas_BN27Z9.mp3”,“audio”:{“url”:“https://podcast.npo.nl/file/de-ongelooflijke-podcast/46855/content.omroep.nl/portal/podcast/nporadio1/de-ongelooflijke-podcast/2020/12/nporadio1_de-ongelooflijke-podcast_20201202_islam-radicalisering-en-mohammed-cartoons-met-yassin-elforkani-en-stefan-paas_BN27Z9.mp3”,“length”:“103402467”,“duration”:"01:11:42”}}

Er staat ook een <enclosure tag in de feed:

<enclosure url="https://podcast.npo.nl/file/de-ongelooflijke-podcast/46855/content.omroep.nl/portal/podcast/nporadio1/de-ongelooflijke-podcast/2020/12/nporadio1_de-ongelooflijke-podcast_20201202_islam-radicalisering-en-mohammed-cartoons-met-yassin-elforkani-en-stefan-paas_BN27Z9.mp3" length="103402467" type="audio/mpeg"/>
      <itunes:duration>01:11:42</itunes:duration>

Ik zie geen kanaal gekoppeld in je screenshot, klopt dat? En als je er een hebt gekoppeld, moet je eerst items weggooien uit de feed voordat je ververst, anders komen ze ook niet in het kanaal terecht (ze zijn dan al bekend zonder koppeling met het kanaal).

Ha Peter, dank. Daar heb ik iets teveel mee lopen klooien dus :sunglasses: . Nu even verbinding helemaal weggegooid, opnieuw aangemaakt en ververst, en nu komen de items in de chrch app.

Maar… er staat zoveel tekst bij, dat het deel met de enclosure tag niet overal getoond wordt, en dus de podcast alsnog niet afgespeeld kan worden in de app. In het overzicht kan ik bij aflevering #29 en #30 de afspeelknop wel zien. Maar als ik daarop klik, opent het item en verdwijnt de afspeelknop onder alle tekst. Suggesties?

In de webapp staan lijken ze wel allemaal zichtbaar, afspelen lukt ook daar helaas ook niet.

Het is niet fraai omdat het overal die vervagaging onderaan berichten weghaalt, maar hoe je het voor kunt oplossen is dit in je css toevoegen:

body .chat .bottom_fade{ display:none; }

Vervolgens even de de app refreshen en het zou goed moeten gaan.

In chrch2 is dit wel opgelost.

1 like

Thanks, dat lost het probleem inderdaad voor nu op!