Stabiliteit chrch omgeving

We zijn een gemeente die gebruik maakt van de Protestant app. Nu de protestant app over een jaar gaat stoppen zijn we benieuwd naar de mogelijkheden van de chrch app. Onze eerste ervaring is dat het platform niet altijd beschikbaar is. Nieuwe verbindingen kunnen niet gemaakt worden omdat hij maar blijft ronddraaien. Is deze omgeving wel stabiel genoeg om er mee verder te gaan?

@eddy dank voor je bericht. Zoals je kunt lezen in de documentatie op https://chrch.org/docs/introductie/voordat-je-start/ontwikkelfilosofie/ is chrch niet perfect; dat zal het ook niet worden. Er zijn inmiddels meer dan tien kerken die chrch naar tevredenheid gebruiken. Of chrch stabiel genoeg is om mee verder te gaan, dat moet je zelf afwegen. :slight_smile:

Nog even inhoudelijk over je nieuwe verbindingen die je niet kunt aanmaken. Er was een bug ingeslopen die ervoor zorgde dat je eerst een kanaal moest hebben, voordat je een verbinding kon aanmaken. Dit is inmiddels opgelost.

Hallo Eddy, wij (Grote Kerk Hilversum, PKN) hebben vorig jaar de overstap gemaakt van de app Protestant naar Chrch en ik ben er erg blij mee. Het is een veilige omgeving en evt. problemen worden goed opgelost.

1 like