Uploaden bestand via gewoon kanaal mislukt

Er gaat iets fout met het uploaden van een ppt. bestand in een gewoon kanaal (diaconie). Er komt geen melding in het kanaal zelf, bestand zelf staat wel in overzicht van bestanden. Bij het openen van het bestand (Powerpoint Verlaat de gevangenis naar api) komt de message: ‘Whoops, looks like something went wrong’ Het bestand is 18.9 MB.
Is dit te groot of is er een ander probleem?
Graag dit bestand verwijderen door een moderator (want bestand staat ook niet in de admin).

Gebeurd dit ook wanneer je het bestand via de browser nog een keer upload?

@voorstad 2 dagen geleden ging het fout bij het uploaden van de ppt via de browser (webbased app). Heb nu nogmaals (hetzelfde bestand) een upload via de Admin omgeving gedaan, dit gaat wel goed. Bij bestanden staat nu ditzelfde bestand nog een keer met datum 20-2. Wat is het verschil in benadering, zou toch in beide gevallen moeten werken?
Blijft de vraag of er een beperking is op het soort bestanden (alleen jpg en pdf) e/o op de grootte?
Laatst is er een soortgelijk probleem gemeld door Remco, 11 jan. Antwoord van @peterarends was toen dat bij een security update een te strakke afstelling was gekozen … Speelt dit mogelijk nu nog een rol?
Graag ook nog het ‘wees’ bestand van 18 feb. verwijderen … het zou mooi zijn als de beheerder zelf toegang heeft tot de bestanden en dit soort werk zelf kan doen. Vast bedankt voor meedenken en mogelijke oplossingen.
Groet, Jaap

@peterarends vanmorgen nog vergeten te vragen of jij het ‘wees’ bestand: Powerpoint Verlaat de gevangenis … van 18-2 wilt verwijderen. Graag alsnog.

@peterarends graag nog even aandacht voor het verwijderen van dit ‘wees’ bestand. Daarnaast hebben we besproken, tijdens tel. spreekuur, dat de mogelijkheid van het uploaden van alle soorten bestanden via de app (via admin lukt het wel) op de lijst zou komen. Is dit ook al gebeurd?