Vast pinnen berichten home pagina

Is het mogelijk om op de home pagina van de app een bericht te plaatsten wat altijd boven aan blijft staan. Dus dat deze niet worden vervangen door nieuwere berichten of naar beneden word geplaatst door nieuwere berichte in andere kanalen.

Het bericht zou altijd boven aan moeten blijven staan.

Is dit mogelijk?

hoi @R_vd_Berg, welkom op dit forum.

Het hele idee van de homepage is dat alleen de actuele berichten daar verschijnen: de agenda van vandaag, de collectes deze week en de berichten uit de kanalen van de afgelopen week. Het is niet mogelijk om ze vast te pinnen. Zo blijft de homepage altijd actueel.

Ik weet niet precies wat je zou willen vastpinnen, maar bij de kanalen heb je wel de “Gemeentegids” die je daar misschien voor zou kunnen benutten, die staat altijd bovenaan.

Een ander “trucje” zou zijn om een rss feed te maken die elke week weer hetzelfde bericht in een kanaal zet, waarmee dat kanaal dus altijd in de homepage blijft. Of dat zinvol is, weet ik niet, dat is aan jullie natuurlijk.

Heb je nog vragen of opmerking, laat ze weten!

Beste Voorstad,

Het idee was om berichten omtrent Corona en de Kerkdiensten op de home pagina boven aan blijven staan zodat we niet elke keer deze berichten naar boven moeten halen omdat er andere voorbij komen. In deze tijden word de app extra veel gebruikt maar het had fijn geweest om bepaalde belangrijkere berichten vast te kunnen houden door een beheerder.

Groeten,

Rogier van den Berg

Hoi Rogier, de berichten in de homepage worden op basis van publicatiedatum binnen een week van de huidige datum getoond. Wanneer je een bepaald bericht actueel wilt houden, zou je af en toe in de admin de datum van het bericht kunnen bijwerken naar vandaag. Let op, aanpassen naar de toekomst betekent dat het bericht niet meer zichtbaar is op de homepage.

Je zou de berichtgeving ook repeterend in je agenda (iCal opf Google csv) kunnen zetten, dat wordt altijd bovenaan getoond op de dag zelf.