verwijzing van website nar de app

ik wil graag dat de subdomein mijn.onzekerk.nl verwijst naar de app. Ik dacht dat dit met een dns verwijzing zou kunnen via een webalias of een web forward. ik zag dat verschillende andere kerken dit ook gebruiken, dus het leek mij wel praktisch.
Ik verwijs nu naar https://api.chrch.org/app/#/tabs/home/start
Dit lijkt niet goed te zijn, want ik krijg een melding dat deze webapp niet in incognitomodus kan gebruiken. Welke verwijzing moet ik maken om dit te laten werken? Het liefst direct naar de app van onze kerk.

Al geprobeerd met een .htaccess redirect?

Nog niet. wat ik me af vraag is hoe ik rechtstreeks naar de app van onze kerk kan verwijzen, in plaats van het overzicht van kerken. Dit werkt bijvoorbeeld ook bij mijn.noorderkerk.nl of mijn.nk-utrecht.nl
welke verwijzing moet ik maken, of klopt deze link: https://api.chrch.org/app/#/tabs/home/start

@Janmeijerink deze verwijzing (met cname van api.chrch.org) kun je niet helemaal zelf maken omdat er een ssl-certificaat waar mijn.jouwkerk.nl onderdeel van is moet worden geïnstalleerd op de chrch-server.

Je kunt een redirect maken naar https://api.chrch.org/app/ met het nadeel dat je alsnog eenmalig een kerk moet kiezen en mijn.jouwkerk.nl niet in je adresbalk staat.

Mocht je een bijdrage hebben gedaan of willen gaan doen van minimaal één euro per lid per jaar, stuur even een mail en dan stel ik het voor je in (persoonlijke ondersteuning valt helaas buiten het kosteloos te gebruiken chrch, dat is niet haalbaar op dit moment). Je moet dan zelf even de bovengenoemde dns-instelling maken.