Zoekfunctie toevoegen aan Kanalen

Kanalen zijn een mooi medium om mensen te informeren. Maar kanalen welke gekoppeld zijn aan een verbinding (bivoorbeeld kerkdienstgemist of YouTube) kunnen al snel heel veel items krijgen. Ook dagteksten vullen na een jaar al 365 items. Als je dan iets terug wilt zoeken wordt dat wel een hele grote klus.

De gegevens in kanalen zijn in de api allemaal afzonderlijke items. De App verzamelt ze en toont alle items onder elkaar. Er zit dus iets achter om de items te verzamelen en gesorteerd weer te geven.

Vraag: Is het mogelijk om bij de instellingen van een kanaal (in de admin omgeving) aan te geven of een ZOEKFUNCTIE gewenst is? Als zoekfunctie gewenst is, kan bij het kanaal mogelijk als bovenste regel een zoekbalk getoond worden, waarmee gebruikers van de App de items van het kanaal zelf kunnen filteren. Bijvoorbeeld door te zoeken op een specifieke tekst, of woord, zodat alleen de items overblijven waar het betreffende woord in voorkomt? In combinatie met bijvoorbeeld een verbinding met kerkdienstgemist en/of YouTube ontstaat dan zelfs een unieke manier om in online informatie (die toch al in de App aanwezig is) te filteren en met heel weinig moeite de juiste preek of video te kunnen vinden.

Stond op de lijst al, maar niet aan de bovenkant.